Κι ενώ οι θερμοκρασίες έχουν χτυπήσει κόκκινο σε όλη την Ελλάδα, η Αναστασία Γιούσεφ έρχεται και τσουρουφλίζει ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό. Η super sexy χορεύτρια ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και κάνει ιδιαίτερα «καυτές» εμφανίσεις σε κλαμπ και παραλίες!

❤❤❤Hi there..απόψε σας περιμενω όλους στο ?Oggi? στην Τρίπολη μα λίγο νωρίτερα θα εμφανιστώ στο ?Souare στην Πετρούπολη και στο ❤Love Corner στα Άνω Πατήσια ?Addicted to bettering my self?

Publié par Anastasia Giousef sur vendredi 23 juin 2017

Η τελευταία της performance, όμως, προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά, αφού σε μεγάλο πάρτι που έγινε σε στέκι της Μυκόνου, η Αναστασία χόρεψε στον ρυθμό του τραγουδιού «Αχ, Ντάνο» του γνωστού ράπερ Tus, το οποίο αναφέρεται -φυσικά!- στον Γιώργο Αγγελόπουλο του «Survivor». Φορώντας μαύρο μαγιό, που τόνιζε τα δυνατά σημεία της, κι έχοντας αλείψει το κορμί της με λάδι, η «καυτή χορεύτρια» ανέβηκε στη σκηνή που είχε διαμορφωθεί και στηθεί στο κλαμπ, κι άρχισε να… λικνίζεται προκλητικά! Τα φλας άστραφταν, όταν εκείνη άρχισε να κάνει twerking, ενώ στο τέλος καταχειροκροτήθηκε από τους αναρίθμητους θαυμαστές της.

Η sexy Αναστασία, πάντως, δεν έμεινε στο νησί των ανέμων, αφού το καθήκον… την καλεί σε άλλα μαγευτικά νησιά, σ’ άλλες παραλίες και μέρη. Για τους ενδιαφερόμενους η Γιούσεφ (Giousef) με σχετικές αναρτήσεις που κάνει στα social media ενημερώνει για τους προορισμούς και τους σταθμούς της χορευτικής περιοδείας της. Φυσικά, τα ποσταρίσματα της, συνοδεύονται όχι μόνο με πληροφορίες, αλλά και με σέξι αποκαλυπτικές φωτογραφίες, κι από κάτω γίνεται πραγματική «κόλαση»…

Feel Sexy when you dance#in the water#but I burn like fire??at Why Sleep ❤

A post shared by Anastasia Giousef (@anastasia_giousef) on

 

Η γνωστή χορεύτρια, την οποία πολλοί θεωρούν «κλώνο της Ελένης Φουρέιρα», έχει δηλώσει ότι θα ήθελε πολύ, πάντως, κάποια στιγμή να ασχοληθεί με το αντικείμενο των σπουδών τη: την Οικονομία και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τι λέτε θα τα καταφέρει και σε αυτό το ίδιο καλά όσο και στον σέξι χορό;;;

Σχόλια

Σχόλια