Μας αρέσει να είμαστε πάντα μισό, ίσως και ένα βήμα πιο μπροστά. Και τώρα που γίνεται ο απολογισμός της χρονιάς, θέλουμε να ξέρουμε πρώτες τι θα πρέπει να γνωρίζουμε για το 2018, στο κομμάτι της ομορφιάς που μας αφορά. Της Σάντυς Τσαντάκη.

 Χείλη με γκλίτερ.   Η Pat McGrath κάνει τα μαγικά της στο Instagram και μας πείθει ότι το παρόν και το μέλλον θα είναι εξωπραγματικά παραμυθένιο. Και δεν είναι τόσο δύσκολο να το πετύχουμε. Η ίδια λέει (ή καλύτερα ακόμη δείχνει την τεχνική) με ένα ματ, υγρό κραγιόν και ύστερα γκλίτερ σκόνη πάνω σε διαφορετικά σημεία των χειλιών.

   Μεταλλικά φρύδια.  Στολισμένα κι αυτά. Απλώνουμε λίγη βαζελίνη πάνω στα φρύδια μας (με την προϋπόθεση μάλλον ότι είναι αρκετά πυκνά) και προσθέτουμε με ένα πινέλολίγη μπρονζέ σκιά. Τόσο απλό. Προσθέτουμε ή αφαιρούμεανάλογα με την περίσταση.

   Εξαιρετικά μακριά μαλλιά.   Σαν της γοργόνας; Σαν της Kim Kardashian; Ακριβώς. Σαν της Cher; Ακόμη καλύτερα. Μέχρι τη μέση; Ναι. Αληθινά; Ε,ναι. Γιατί αν είναι extensions, δύσκολο μάλλον να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα. Οπότε, θεραπεία, κορίτσια,και μάσκες, για να έχουν μακρύνει μέχρι το καλοκαίρι.

   Πασαλειμένο κραγιόν.   Μα είναι δυνατόν να πρόκειται για τάση; Κι όμως. Είδαμε τα μοντέλα στην πασαρέλαμε κάτι κόκκινα χείλη που έδιναν την αίσθηση ότι βάφτηκαν στο καθρεφτάκι του αυτοκινήτουή χωρίς τη βοήθεια καθρέφτη καν, και τώρα καλούμαστε να τις μιμηθούμε. Δεν θα δυσκολευτούμε. Ξεχάστε το περίγραμμακαι βάλτε χρώμα στα χείλη σαςμε τα δάχτυλα. Δώστε κι ένα φιλί στο χαρτομάντηλο κι είστε έτοιμες…

Σχόλια

Σχόλια