Πολλά έχουν γραφτεί για το στοματικό σεξ και ακόμα περισσότερα έχουν ειπωθεί. Καλώς ή κακώς, είτε σου αρέσει είτε όχι, το συγκεκριμένο part είναι απαιτούμενο της σεξουαλικής δραστηριότητας, οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αποφύγεις…

Και αφού δεν μπορείς να το παραλείψεις, καλό θα ήταν να μάθεις να το απολαμβάνεις. Και αφού θα θέλεις να το απολαύσεις εσύ, μπορείς να φτάσεις την απόλαυση στο peak… και για εκείνον!

Πώς λοιπόν μπορεί να γίνει αυτό; Μα φυσικά ακολουθώντας δικές του οδηγίες! Γιατί μπορεί να είναι ντροπαλός και να μην πολυμιλάει τη μοιραία εκείνη στιγμή, όμως σε χαλαρή φάση, μπορεί να δίνει κάποια μικρά -αλλά σημαντικά- tips, ώστε οι τυχερές να γίνονται όλο και καλύτερες.

Παρακάτω λοιπόν το RPNtv.gr σου έχει 7+1 βασικές συμβουλές, όπως ακριβώς τις πήρε από ορισμένους τολμηρούς… Δώσε βάση! 

1. Η στιγμή είναι πάντα κατάλληλη για ένα στοματικό: Είτε είναι ένα βήμα πριν παραδοθεί στην αγκαλιά του Μορφέα, είτε έχει γυρίσει έξαλλος από τη δουλειά, είτε έχει χάσει με τριάρα η ομάδα του, δεν υπάρχει ποτέ ακατάλληλη στιγμή για να του κάνεις ένα στοματικό. Θα τον ανανεώσει, θα τον αναζωογονήσει, και θα τον κάνει να θέλει να τρέξει στους αγρούς με ένα μπουκέτο παπαρούνες στο χέρι, γελώντας και φωνάζοντας ότι η ζωή είναι ωραία! Συγνώμη αλλά αυτό το συναίσθημα οφείλεις να του το προσφέρεις.

2. Κατέβασε το φερμουάρ, αλλά με προσοχή: Ναι, θέλει να τον γδύσεις και ναι θέλει να πάρεις πρωτοβουλία. Οπότε προφανώς και θα του αρέσει να κατεβάσεις το παντελόνι του, το οποίο συνήθως είναι και πάρα πολύ βαρύ και σου κόβονται τα χέρια! Υπάρχει όμως ένα αλλά: Τη στιγμή που κατεβάζεις το φερμουάρ, ο κόσμος του ξαφνικά παγώνει και εικόνες γεμάτες αίμα και ακρωτηριασμένα μέλη, έρχονται στο μυαλό του! Γι’ αυτό προσοχή.

6fb9154fc38efc48e01eeb78fb75e4a3

3. Mην εφαρμόζεις ό, τι βλέπεις: Βρε κορίτσι μου τα πράγματα είναι απλά. Αυτά που βλέπεις σε ταινίες πορνό, γίνονται μόνο σε ταινίες πορνό. Όταν λοιπόν η κάθε ανυποψίαστη πάει να τα εφαρμόσει στην πραγματική ζωή, τότε τα αποτελέσματα θα είναι τουλάχιστον θλιβερά. Οπότε μείνε στα παραδοσιακά, και δε θα χάσεις.

4. Το deep throating δεν είναι πάντα σέξι: Ή αλλιώς το βαθύ λαρύγγι για να γίνουμε και πιο σαφείς. Με λίγα λόγια, μπορεί να εκτιμάται η ιδιαίτερη αυτή ικανότητα γενικά, αλλά δεν είναι ανάγκη κάθε φορά να σκυλοπνίγεσαι και να είσαι ένα βήμα πριν την αναρρόφηση προκειμένου να τον εντυπωσιάσεις. Γενικά, οτιδήποτε απειλεί τη σωματική σου ακεραιότητα, αφενός τον τρομοκρατεί και αφετέρου τον ξενερώνει.

5. Ταξίδεψε: Καλέ τι ωραία που το θέτει. Εννοεί προφανώς ότι κατά τη διάρκεια του στοματικού, δεν είναι μόνο το πέος αυτό καθεαυτό που πρέπει να λάβει φροντίδα, αλλά οφείλεις να περιποιηθείς και τα υπόλοιπα σημεία. Πήγαινε λίγο πιο κάτω στους όρχεις, με προσοχή, ή και στη βάση του πέους. Είναι σίγουρο ότι θα το ευχαριστηθεί.

6. Μπορείς να τρελαθείς, αλλά όχι πάρα πολύ: Γενικά είναι ευπρόσδεκτο και απολαυστικό για εκείνον να σε βλέπει να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις, αλλά κοπελιά με ρέγουλα. Μην κάνεις σαν αυτές τις μουρλές που βλέπουμε στις ταινίες και τις κοροιδεύουμε. Το βασικό, ακόμα και σε αυτό, είναι να διατηρείς την αξιοπρέπειά σου. Ε και τελοσπάντων, έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι;

b6a9d54c7a53f81b570e72b8f746149c

7. Mπορεί να τον πάρει ο ύπνος: Σε παρακαλούμε, μην τον σκοτώσεις τον δόλιο, δεν το ήθελε. Αλλά η αλήθεια είναι, ότι αν είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, κι εσύ τον φροντίζεις τόσο καλά, μπορεί να αφεθεί τόσο πολύ που τελικά όντως να αποκοιμηθεί. Αν θέλεις να αποφύγεις τη ντάγλα μπορείς να κάνεις μία 69 για να τον έχεις απασχολημένο!

8. Μπορείς να καταπιείς: Ε, κι εσύ τι περιμένεις; Ότι δε θα θέλει κάτι τέτοιο; Σε περίπτωση φυσικά που δεν το θέλεις και δεν το σηκώνει ο οργανισμός σου, νιώθεις ότι θα τρέξεις στην τουαλέτα για… καλύτερα να το αποφύγεις!

Εμείς απλά ενημερώνουμε, ότι γενικά αγαπάει την κατάποση… όπως και η συντριπτική πλειοψηφία!

Σχόλια

Σχόλια