Αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη πως όταν μια σέξι γυναίκα έχει το μυαλό και την προσωπικότητα για να αναδεικνύει τη θηλυκότητά της, χωρίς να γίνεται φτηνή, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό… ενίοτε και επικερδές! Η –για πάμπολλους– Ελληνίδα «Μόνικα Μπελούτσι» (το απολαμβάνει όταν την αποκαλούν έτσι) έχει τα τελευταία χρόνια αποκλειστική συνεργασία με τη γνωστή φίρμα εσωρούχων και μαγιό «Med», ως μια κερδοφόρα έξτρα ενασχόληση.

Εκτός από το προφανές, που είναι η απίστευτα σαγηνευτική εμφάνισή της, αυτό που εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο στη Σοφία είναι το μυαλό, η μόρφωση, η προσωπικότητα, αλλά και η καριέρα που κάνει ως λογίστρια σε μια επιχείρηση υψηλών απαιτήσεων, όπως το Καζίνο της Ρόδου.

Ποιο είναι το «μότο» σου; Που πιστεύεις περισσότερο;

«Μην μπερδεύεις την υπομονή με την αδυναμία. Η αδυναμία είναι φόβος, η υπομονή είναι πίστωση». Αυτό είναι το μότο μου! Πιστεύω στην υπομονή… την θεωρώ αρετή και δύσκολο να την έχουν πολλοί άνθρωποι, που θέλουν πάντα γρήγορα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς!

Ποια είναι η εμμονή σου;

Η τελειοποίηση του σώματός μου. Περνώ αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο.

Ποιο είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα σου;

Κανένα ίχνος ζήλειας. Θεωρώ ότι ο καθένας έχει αποκτήσει αυτό που έχει με τον κόπο του και δεν ζηλεύω, το αναγνωρίζω και ενδιαφέρομαι γι’ αυτά που έχουν σημασία για μένα. Η ζήλεια είναι αρρώστια για μένα.

Η μεγαλύτερη σου αδυναμία;

Η οικογένειά μου.

Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι στον εαυτό σου, τι θα ήταν αυτό;

Να μην εξωτερικεύομαι τόσο εύκολα. Είμαι πολύ κοινωνικό άτομο και θεωρώ ότι όλοι είναι σαν εμένα.

Ποια η καλύτερη στιγμή σου;

Όταν έχω καταφέρει να κάθομαι χαμογελαστή και απλώς να απολαμβάνω την ημέρα χωρίς να περιμένω κάτι.

Τι ορισμό δίνεις στη λέξη «ελευθερία»;

Για μένα σημαίνει ευτυχία… απελευθερωμένη από δεσμά ζήλειας, σύγκρισης, απόκτηση ολοένα περισσότερων υλικών. Ελευθερία για μένα είναι να ζεις όπως σε κάνει ευτυχισμένη!

Με ποιο φυσικό ταλέντο θα ήθελες να είσαι προικισμένη;

Δεν χρειάζεται να είμαι προικισμένη, μέσα από τη ζωή μαθαίνεις πολλά και αναγνωρίζεις τι χρειάζεσαι σε κάθε περίπτωση.

Τι είναι για σένα ευτυχία;

Να έχεις ψυχική εσωτερική ισορροπία. Από μέσα μας πηγάζουν όλα.

Δυστυχία;

Να βλέπεις τόσα παιδιά να πεινάνε από τη μια πλευρά, και άλλα που τα έχουν όλα αλλά δεν χαμογελούν. Αυτό σημαίνει δυστυχία.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια για τον άνθρωπο;

Η υγεία μας. Όταν έρθεις πολύ κοντά σε μεγάλη αρρώστια, εσύ ή ένας κοντινός σου, μόνο τότε συνειδητοποιείς ότι είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε.

Ποια αρετή προτιμάς σε έναν άντρα;

Ευγένεια και ωραίους τρόπους αντιμετώπισης της γυναίκας.

Ποια αρετή προτιμάς σε μια γυναίκα;

Αξιοπρέπεια. Να γνωρίζει πώς να φερθεί σε κάθε περίπτωση και άνθρωπο.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σου φόβος;

Αρρώστια αγαπημένων μου προσώπων.

Σε ποιες περιπτώσεις επιλέγεις να λες ψέματα;

Όταν ξέρω ότι αυτό που θα πω δεν έχει να προσφέρει κάτι στον άλλον και θα τον πληγώσει προτιμώ να μην το αναφέρω. Όχι ότι θα πω ψέματα, απλώς δεν μου αρέσει να πληγώνω ανθρώπους με τα λεγόμενά μου και τη συμπεριφορά μου.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό;

Δεν είμαι του ποτού· πάντα ψάχνω για κάποιο κοκτέιλ και πάντα ρωτάω τον μπάρμαν να μου προτείνει κάποιο.

Η ταινία που σε σημάδεψε;

Δεν με σημαδεύουν ταινίες· τις βλέπω, τις απολαμβάνω, αλλά μετά τις ξεχνάω. Δεν αφήνω τέτοια να με σημαδεύουν στη ζωή μου.

Σε ποια λάθη δείχνεις επιείκεια;

Δεν είμαι αυστηρός κριτής. Δείχνω επιείκεια σε λάθη ανθρώπων που σημαίνουν κάτι σημαντικό στη ζωή μου, ακόμη κι αν με πλήγωσαν. Δίνω πάντα δεύτερες ευκαιρίες. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος και τέλειος!

Όπως μπορείτε να δείτε ιδίοις όμμασιν, η Σοφία Μπηγινά με την εκρηκτικά σέξι εμφάνιση και την υπέροχα γοητευτική παρουσία που διαθέτει κάνει αισθητή την παρουσία της όπου κι αν εμφανίζεται στη Ρόδο, ειδικά στις παραλίες ή και όταν πάει στο γήπεδο για τον αγαπημένο της Ιαλυσό. Αν και, όπως μας εκμυστηρεύθηκε, θέλει να έρχεται και στο λιμάνι του Πειραιά για να βλέπει στο Καραϊσκάκη και το ΣΕΦ τον Θρύλο της. Ε, εκεί κι αν θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος…

Σχόλια

Σχόλια