Την Σοφία Μπηγινά το rpnTv.gr ήταν το πρώτο ειδησεογραφικό και ψυχαγωγικό πόρταλ που ανέδειξε στο Πανελλήνιο, αποδίδοντας της τον χαρακτηρισμό «Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι». Από τότε, κοσμεί αναρίθμητες σελίδες σε περιοδικά, εφημερίδες και σάιτ, ενώ συνεχίζει με επιτυχία τη συνεργασία της με την «MED», διαφημίζοντας πάνω στο αρχαιοελληνικό σε ομορφιά κορμί της τα πιο σέξι -trendy- εσώρουχα και μαγιό της διάσημης φίρμας, αλλά και μοντελάκια ρούχων από αρκετούς και σημαντικούς Έλληνες σχεδιαστές.

Η πολυαγαπημένη στο rpnTv.gr -και όχι μόνο- Σοφία, τελικά, δεν θέλει να μοιάζει μόνο σε στυλ και ομορφιά με τις Μόνικα Μπελούτσι και Σοφία Λόρεν…

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το rpnTv.gr πρόκειται να συμμετέχει σε γυρίσματα ταινίας (θα είναι η πρώτη της), καθώς υπέγραψε συνεργασία με γνωστό πρακτορείο που γυρίζει ταινίες και κάνει την παραγωγή τηλεοπτικών διαφημίσεων. Οπότε, ο χειμώνας θα έχει πολύ ενδιαφέρον και… Σοφία!

 

Προς το παρόν, σας δίνουμε μία ακόμη απολαυστική γεύση της… από τα καλύτερα καλοκαιρινά consept φωτογραφήσεων της με… «καυτά» εσώρουχα και μαγιό!

                            

Σχόλια

Σχόλια