Ο Δημήτρης Σειρηνάκης έχει αποδείξει ότι ξέρει να διαλέγει πρωταγωνίστριες… Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έχει αναγάγει την «Sirina» στη μεγαλύτερη βαλκανική εταιρεία παραγωγής πορνοταινιών.

Η Άρτεμις λοιπόν είναι «ένα κορμί 2 μέτρα» με απίστευτα προσόντα και… «αναλογίες κόλαση»! Μαζί με την Άρτεμις, έρχεται και μια από τις μεγαλύτερες υπερπαραγωγές της Sirina για να σας ξεσηκώσει. Να σας δελεάσει, τόσο, ώστε να ζήσετε κι εσείς σκανδαλιστικές στιγμές, με τα ζευγάρια της διπλανής πόρτας… που πρωταγωνιστούν στο φακό του «αμαρτωλού δημιουργού» των μεγάλων πορνο-επιτυχιών.

Η Άρτεμις και ο σύζυγός της, λοιπόν, είναι ένα ζευγάρι που θέλουν να σπάσουν τη σεξουαλική τους ρουτίνα, κι έτσι παρασύρουν ένα ακόμη ζευγάρι σε swinger απολαύσεις με εναλλαγές…

Η απαγορευμένη απόλαυση απογειώνει την ερωτική διάθεση τους με αποτέλεσμα να συνεχίσουν το “ψάρεμα” πρόθυμων “συμπρωταγωνιστών”, που θέλουν να συμμετέχουν στα σεξουαλικά παιχνίδια, κι έτσι καταλήγουν στην παραλία του Σουνίου, σε ένα ερωτικό “τρίγωνο” ηδονής που τους απογειώνει. Συνεχίζουν αδίστακτα, ένα απίστευτο όργιο, στο οποίο μάλιστα παρασύρουν έναν τραγουδιστή γνωστής οικογένειας, σε κοινή θέα, μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών!

Δείτε τις ακατάλληλες φωτογραφίες της Sirina: twitter

Τη δε Άρτεμις απολαύστε την και στις «καυτές» και άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ακολουθούν, εδώ στο RPNtv.gr

ΆρτεμιςΆρτεμιςΆρτεμιςΆρτεμις

Τέλος, δείτε και ορισμένες από τις κυριότερες φωτογραφίες της ταινίας, όπως και την κεντρική αφίσα.

artemis-5ΆρτεμιςΆρτεμιςΆρτεμιςΆρτεμις

Άρτεμιςartemis-10

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Άρτεμις είχε κάνει εντύπωση όταν για πρώτη φορά ήταν πρωταγωνίστρια σε ερασιτεχνικό βίντεο που… έκοβε την ανάσα!

Ο λόγος για το 61ο Ελληνικό ερασιτεχνικό με τον πρωτότυπο τίτλο: «Η ερωτική ζωή της Φαίης και του Αχιλλέα: Άρτεμις, η αδίστακτη γειτόνισσα» που κυκλοφόρησε ακόμα και στα περίπτερα μαζί με την εφημερίδα Sirina News!

Άρτεμις

Αυτό που πάντα εντυπωσιάζει είναι οι πρωτότυποι τίτλοι της Sirina, όπως από την ταινία: «Η επανάσταση του λαού πάνω στην γυναίκα του Υπουργού»!

Σχόλια

Σχόλια