Πάγωσε ο αθλητικός κόσμος της Βρετανίας στο  άκουσμα της είδησης: Ο Τζαμαϊκανο-βρετανός αργυρός Ολυμπιονίκης του ύψους στο Πεκίνο Ζερμέιν Μέισον σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην πρωτεύουσα Κίνγκστον της Τζαμάικα, χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του.

Όπως σημείωσε σε σχετικό τουίτ η κυβέρνηση της Τζαμάικα: «Ο Ζερμέιν Μέισον, 34 ετών, αθλητής που γεννήθηκε στην Τζαμάικα και πρώην πρωταθλητής του ύψους σκοτώθηκε σε τροχαίο το πρωί».

Το δυστύχημα έγινε γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα. Ο Μέισον, που ήταν κάλος φίλος του Γιουσέιν Μπολτ, γεννήθηκε στην Τζαμάικα αλλά από το 2006 και μετά εκπροσωπούσε την Μεγάλη Βρετανία αφού ο πατέρας του γεννήθηκε στο Λονδίνο.

Ο 34χρονος πρώην αθλητής του ύψους επέβαινε στη μοτοσυκλέτα του, αποχωρώντας από ένα πάρτι στις 4:20 τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου στον δρόμο Παλισαντόες, μία κεντρική οδό στην πρωτεύουσα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προσπάθησε να αποφύγει με ελιγμούς άλλο όχημα. Τα τραύματά του ήταν σοβαρά και σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ πέθανε επί τόπου.

 

Σχόλια

Σχόλια