Στο διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού «Pink Glove Photo Competition», ως μοναδική ελληνική υποψηφιότητα συμμετέχει η Νατάσα Καραμανλή-Παζαΐτη με μία εξαιρετικής δημιουργίας -και λήψης- συμβολική φωτογραφία, την οποία ονομάζει «helping hand»: “Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί”.

Mε τη μία και μοναδική ψήφο σου στην εκπληκτική φωτογραφία “helping hand” της Νατάσας Καραμανλή στείλε την ελληνική πρόταση παντού στον πλανήτη!

H Pink Glove είναι μια διεθνής οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι. Μέλη της οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές.
Πέρυσι ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος επιστρατεύτηκε ο χορός (pink glove dance). Φέτος τη σκυτάλη παίρνει η φωτογραφία.
Η Νατάσα Καραμανλή-Παζαΐτη, γενική χειρουργός, ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού, λαμβάνει μέρος για δεύτερη φορά στην εκστρατεία «pink glove», ως η μόνη ελληνική συμμετοχή.
Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Η δημοφιλέστερη φωτογραφία προορίζεται να γίνει εξώφυλλο στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook, ενώ θα δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε όλον τον κόσμο.
Όλοι οι Έλληνες λοιπόν μέσω Facebook, επειδή μπορούμε να ψηφίσουμε μόνο μία φωτογραφία, εκείνη που μας συγκινεί και μας εκφράζει, στηρίζουμε φυσικά τη δική μας φωτογραφία, αυτή της Νατάσας Καραμανλή-Παζαΐτη, στέλνοντας σε όλο τον κόσμο την ελληνική πρόταση: Η τέχνη είναι το μέσο που μεγιστοποιεί το μήνυμα… «Helping hand»: Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί»!

Πάτησε στο παρακάτω link για να ψηφίσεις την ελληνική πρόταση-φωτογραφία:
goo.gl/pgDCiQ 
Κάνε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ Like. (Οι καρδιές ή τα υπόλοιπα σύμβολα δεν μετράνε για ψήφοι). ΜΙΑ ψήφος και μόνο ΕΔΩ μετράει.

Κινητοποίησε τους φίλους σου και… κοινοποίησε όσες περισσότερες φορές μπορείς, καθημερινά, το άρθρο αυτό στο Facebook, ώστε να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ.

helping-hand-Νατάσα-Καραμανλή-Παζαΐτη
pic: helping hand, Νατάσα Καραμανλή-Παζαΐτη

 
Ας ενισχύσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ελληνική συμμετοχή!

*Η περίοδος ψηφοφορίας είναι μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2016.

 

Σχόλια

Σχόλια