Τα δημοσιεύματα σκανδάλων δεν ήταν αρκετά για τον Φρανσουά Φιγιόν, ο οποίος έπεσε θύμα ενός άντρα, που τον αλεύρωσε ολόκληρο στην κυριολεξία, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης στο Στρασβούργο!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής της κεντροδεξιάς στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, ενώ κατευθυνόταν στο βήμα για να εκφωνήσει την ομιλία του, ένας άνδρας με ξυρισμένο κεφάλι, που φορούσε ένα παραπλανητικό μπλουζάκι το οποίο έγραφε «οι φοιτητές είναι με τον Φιγιόν», έριξε πάνω του ένα πακέτο με αλεύρι προτού τον ακινητοποιήσουν οι άνθρωποι της φρουράς του υποψηφίου προέδρου.

«Βρίσκομαι στο στόχαστρο μιας ανηλεούς μανίας», δήλωσε ο Φιγιόν, ενώ πρόσθεσε χαμογελώντας: «Προσπαθούν τα πάντα για να με αποθαρρύνουν, ακόμα και με τα πιο άθλια επιχειρήματα. Ελπίζω τουλάχιστον το αλεύρι να ήταν γαλλικό». «Όμως, φίλοι μου, ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», αυτή τη δύναμη «θα τη διαθέσω για να υπηρετήσω τους Γάλλους, που έχουν ανάγκη από έναν πραγματικό ηγέτη μετά την ασταθή προεδρία του Φρανσουά Ολάντ».

Μάλιστα, το αλεύρωμα του Γάλλου πολιτικού έχει ήδη γίνει viral και οι χρήστες του twitter δεν έχασαν την ευκαιρία να δημιουργήσει το δικό τους γκρουπ με το hashtag #FillonStrasbourg

Σχόλια

Σχόλια