”Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που ερμηνεύω αυτό το τραγούδι, το οποίο με άγγιξε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα και μου θύμισε έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής μου. Εύχομαι να το αγαπήσει ο κόσμος όσο εγώ”, δηλώνει ο νέος ταλαντούχος ερμηνευτής, Άγγελος Δάνος, ο οποίος μας συστήνεται με το τραγούδι «Μάτια μου».

Έχοντας την υπογραφή του επιτυχημένου συνθέτη Βασίλη Δαραμούσκα και του στιχουργού Σωτήρη Μπίσδα, ο τ Άγγελος Δάνος, ελπίζει το τραγούδι του να αγγίξει τις καρδιές των ακροατών.

Έχοντας ως παρακαταθήκη μία σημαντική πορεία αρκετών ετών, συνεργαζόμενος επί σκηνής με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού, ο Άγγελος Δάνος θα κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

 

Who is who

Σε ηλικία δώδεκα χρονών ο τραγουδιστής ξεκινά θεωρητικά μαθήματα μουσικής στη Ζάκυνθο και ταυτόχρονα μαθήματα κλασσικής κιθάρας. Στα δεκαεπτά του, διακρίνεται κερδίζοντας το πρώτο βραβείο, στους Πανελλήνιους μαθητικούς μουσικούς αγώνες. Συνεχίζοντας τις μουσικές του σπουδές, αποφοιτά από το Ωδείο του Φίλιππου Νάκα, κατέχοντας πλέον το πτυχίο φωνητικής και σύγχρονου τραγουδιού. Η καλλιτεχνική του ωρίμανση γίνεται δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής.

» Ηχηρές» συνεργασίες

Συνεργάστηκε με τους: Μαίρη Λίντα, Ρένα Κουμιώτη, Νότη Σφακιανάκη,Βασίλη Καρρά, Πέγκυ Ζήνα, Θέμη Αδαμαντίδη, Κατερίνα Στανίση, Δημήτρη Κοντολάζο, Πάνο Κιάμο και πολλούς ακόμα αξιόλογους τραγουδιστές.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής,  τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη.

Το νέο digital single του Άγγελου Δάνου κυκλοφορεί από τη MINOS EMI- Epic Music

Σχόλια

Σχόλια